AtasteofWinter.

Fredag

Kategori: Allmänt

Nu har Niilas ledig vecka sprungit förbi och på måndag drar han på jobb igen.. känns läskigt för vi vet ju aldrig när bäbisen får för sig att titta ut. My kom i v.38+0 och för vissa kommer andra barnet tidigare. Klart vi har planer på hur vi ska lösa det ifall det blir till veckan men hade som sagt vart skönt att få dela denna upplevelse med fadern. Så fastän jag har hela huset att städa så får jag försöka ta de lugnt så kanske bäbisen stannar i magen tills snitt dagen :)
På ett sätt skulle det vara bra om den kommer i början av veckan för då kanske jag kommer hem lagom till när Niila kommer hem från jobbet och då får vi hela hans ledig vecka på oss att vara hemma och mysa tillsammans. Blir de som planerat så hinner vi nog bara komma hem så ska han fara igen. Har vi tur så kanske hans kollega tar på sig Niilas vecka efter snittet och då får vi ha hemma honom lite längre. Ja det är mycket man kan fundera på men det är ju helt omöjligt att planera. Skulle Niilas kollega ta denna arbets vecka och ingen bäbis kommer blir det ju helt förjäves..

Har snart sorterat upp alla papper och räkningar i pärmar som har hängt över mig som ett svart moln. När vi bodde i Renträsk var jag super duktig på att sortera men när vi flytta till detta huset så har de bara dalat nedåt. Men nu jäklar!

Imorgon ska vi i alla fall åka till Bergnäs och ta dit köket som vi ska sätta upp till sommaren, båten ska vi ta hem och repa och när vi tar tillbaka den ska pappa köpa en ny båtmotor för den vi har nu går inte på låga varv så vi måste ha två motorer för att kunna trolla. Dessutom så jävlades den väldigt mycket förra året så den känns inte så pålitlig. Hoppas på fint väder för då blir det att äta lunch ute! Nä nu är de bäst att kasta in handduken så man orkar med morgondagen.
Kommentera inlägget här: