AtasteofWinter.

Bo Peter Johnny Kaddik

Kategori: vardag

Oj vad jag har stressat i helgen men till slut så fick vi ihop ett dop. Vi hade fixat dop vatten från sjön och My fick hälla upp det. Hon var så nöjd efteråt! Gudfar Anders fick tänka ljuset och gudmor Amanda läste en fin dikt ♡ 
När ceremonin var färdig så bjöd vi på rostbiff, potatis sallad, vanlig sallad (som tog slut på 3 sek), hembakat  bröd och korv med bröd. Vart förvånad hur populär korven var då vi mest köpte den för barnens skull men 40 korvar tog fort slut. Men de var ju bra! Efter maten blev det såklart kaffe och tårta också öppnade vi presenterna. Super fina presenter fick han. Tack alla! 
 
Lördag kväll så for jag, Niila och Nadine ut på premiärtur med nya båt motorn och första fisketuren för i år. Vi hann mest bara stoppa ner dragen så högg en öring och direkt efter en gädda. Niila fick dra upp öringen och det var mer eller mindre kaos i båten. Men jävligt kul i alla fall! Ifjol fick vi inte en enda öring och i år på första försöket. Me like, hoppas det håller i sig.
 
Niila åkte på jobb först igårkväll så vi hann fixa lite saker här hemma. Nu vet vi inte om han får komma hem till midsommar men jag håller alla tummar och tår! Vi måste också ta och lägga på ett kol på byggnationen så vi i alla fall har ett golv till hösten.. 
 
En riktigt härlig helg i stugan! 
Kommentera inlägget här: