AtasteofWinter.

Sommar å sol

Kategori: vardag

Äntligen så har vi fått lite värme. Haft en underbar helg i Vuotner. Vi har klyvt upp all ved som vi hade kapat förra sommaren och det blev en ordentlig hög. Nu ska det få torka och sen in i ved förrådet. Vi har ätit lunch och middag ute, grillat såklart! Helt underbart. My har kört den stora traktorn helt själv. Snacka om duktig och stolt tjej!
 
 
 
Bo verkar inte så förtjust i det varmare vädret. Han har börjat sova så dåligt på dagarna. Helt plötsligt klar vaken men vill inte ligga själv utan ska bäras. Kan ju också bero på hans hosta. Har fått en inhalator som vi ger han två gånger per dag och det har blivit mycket bättre med den. Hoppas bara att det går över snart! 
 
I söndags hann vi även kratta lite här hemma så nu har vi gjort bort lite mer än hälften. Värsta kvar är nog Jordgubbs landet då grannarna har ett träd med jättelånga barr som hamnar där. Men de hinner vi nog fixa till helgen om jag inte hunnit klart i veckan. 
 
Idag har de vart lika fint väder. Gick en promenad efter My lämnats på dagis och Bo ätit. Solat, krattat och kört cross trainer. När My kom hem igen så var vi ute ännu mera. Först ute på gården och sen gick vi till lekparken där hon åkte rutschkana och gungade. 
Bjöd Emma på middag och sen färgade hon mitt hår. Mamma passade barnen och sen stannade hon kvar ett tag och vi såg tv. Fullt upp hela dagen men en härlig dag. 
 
 
Kommentera inlägget här: